DUITSLANDVAKANTIEHUISJE.NL

RUST, RUIMTE EN NATUUR IN OSTERWALD

Get Adobe Flash player

Algemeen

z kerkVeldhausenDe vakantiewoningen liggen op een prachtige locatie net buiten het dorp en toch slechts op 900 meter afstand van het dorp waar zich de bakker, apotheek, fietsenmaker (fietsverhuur) en enkele winkels en restaurants bevinden. De beide vakantiewoningen zijn geschikt voor max. 4 personen, hebben allemaal een eigen ingang en terras, zodat ieders privacy optimaal gewaarborgd is. De trekkershut is geschikt voor 2 personen (en 1 kind).

Overal heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden. U kunt heerlijk bijkomen van uw wandeling of fietstocht of lekker een boek lezen, tv kijken of eenvoudig niets doen. Er is tuinmeubilair aanwezig en u kunt waar u wilt een lekker rustig plekje uitzoeken in de boomgaard, in het weiland of op uw eigen terras. De vakantiewoningen zijn zeer geschikt voor iedereen die van rust en natuur houdt, de wandelaar, de fietser, een gezin met kinderen. Voor mensen die een bezoek willen brengen aan Bad Bentheim, Nordhorn of andere Duitse steden zoals Lingen en Münster is dit een prima uitvalsbasis. Ook de Twentse dorpen en steden zoals Enschede, Ootmarsum, Delden en Oldenzaal zijn dichtbij.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben spelletjes voor als het slecht weer is, er is een grote overdekte zandbak, tafelvoetbal, twee skelters en divers ander speelgoed. Er kunnen verse eitjes van de rondscharrelende kippen geraapt worden. Ook vinden de katten, konijnen en geitjes het heerlijk om geaaid te worden. Bovendien kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de grote tuin!

 a uitzichtterras