DUITSLANDVAKANTIEHUISJE.NL

RUST, RUIMTE EN NATUUR IN OSTERWALD

Get Adobe Flash player

Rust en ruimte

bvakantiewoning

Bent u op zoek naar rust, ruimte en natuur? Onze vakantiewoningen zijn landelijk en idyllisch gelegen in het mooie dorpje Osterwald (Grafschaft Bentheim) vlak over de Duits/Nederlandse grens. De vakantiewoningen liggen aan een rustig landweggetje, op het erf van een oude niet meer in bedrijf zijnde boerderij. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van (grensoverschrijdende) wandelingen en fietstochten. Ook diverse bezienswaardige plaatsen als Münster, Bad Bentheim, Ootmarsum en Enschede zijn goed te bereiken en zeker een bezoek waard, maar geniet u hier bovenal van de natuur en rust.Algemeen

a uitzichtterrasDe vakantiewoningen liggen op een prachtige locatie net buiten het dorp en toch slechts op 900 meter afstand van het dorp waar zich de bakker, apotheek, fietsenmaker (fietsverhuur) en enkele winkels en restaurants bevinden. De beide vakantiewoningen zijn geschikt voor max. 4 personen, hebben allemaal een eigen ingang en terras, zodat ieders privacy optimaal gewaarborgd is. De trekkershut is geschikt voor 2 personen (en 1 kind).

Lees meer: Algemeen

Accomodaties

d woonkamer2Accomodatie 1 benedenwoning: U beschikt over een moderne woonkeuken en een woonkamer met prachtig uitzicht over de weilanden. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 aparte boxspringbedden. Verder is er een moderne badkamer met douche en wc aanwezig.

a uitzicht terrasAccomodatie 2: op dit moment wordt een deel van de voormalige varkensschuur omgebouwd tot een vakantieappartement (verhuur vanaf augustus 2018).

BakhoesAccomodatie 3: op dit moment wordt een voormalig bakhoes omgebouwd tot een trekkershut (verhuur medio 2019).

Lees meer: Accomodaties

Omgeving

z Burg BadBentheim Blick vom PulverturmWat is er te zien en te doen in de directe omgeving: Ootmarsum-Dinkelland, dierentuin Nordhorn, waterstad Nordhorn, kasteel Bad Bentheim, kanovaren, windmolen Veldhausen, historisch stadje Neuenhaus, het dorpje Lage met de oude watermolen, herenhuis en oude arbeidershuisjes, afwisselende fietsroutes langs idyllische beekjes, bloeiende velden, bospaadjes, onderweg picknicken in de natuur.

Lees meer: Omgeving